A service like this is not free

featured
Share

Share This Post

or copy the link

İnternet erişilebilirliği, web sitenizin kullanılabilirliğini veya erişimini iyileştirmek için web sitenizde yapabileceğiniz ve çeşitli engelleri olan müşterileri barındırmaya yetecek kadar iyi olan ayarlamaların genel terimidir.

Yeterince iyi kullanıcılara ulaşın. Engelliler, Amerika Birleşik Devletleri nüfusunun büyük bir bölümünü temsil etmektedir. Amerikalıların yaklaşık %25’i bir tür engelliliğe sahiptir ve bu sayının düşmesi beklenmemektedir.

Şimdi, bu noktada, bunu başlatmak ve çalıştırmak için gereken tüm zaman ve parayı düşündüğünüzde, başınızın ağrıdığını hissedebilirsiniz. Merak etme; Basit çözümler var.

İnsanların bu truva atını aşmasının en yaygın yolu, üçüncü taraf bir ağ erişilebilirlik platformuyla çalışmaktır. Örneğin, erişilebilir bir otomatik internet erişilebilirlik platformu, yapay zeka (AI) teknolojisini kullanarak tüm ayak işlerini halleder.

In short, a platform that uses apps to tweak front-end UI features and using AI-powered backend changes that can tailor your site to specific needs allows you to see the “overnight” growth we’re talking about.

Web Erişilebilirliğinin Gerçek Faydası
İşinizi ilk etapta başlatmanızın nedeni, kapsayıcı-tamam bağlarını teşvik etmek için bir çalışma stratejisi benimsemenizdir.

Okay, so you should look for a platform that will make the necessary changes to make your site accessible as soon as possible.

Forex

Your email address will not be published. Required fields are marked *